Csírátlanító ködfátyol

A ködképző géppel minden olyan ponthoz eljutunk a lakásban, gépkocsiban, ahol szennyeződés, vegyszermaradvány, élősködők megbújhatnak. Az alkalmazott szer minden egészségügyi előírásnak megfelel, emberre veszélytelen. A rések és repedések is kitisztulnak a kezelés, fertőtlenítés hatására. A szennyeződéseket, szagmolekulákat bárhol eléri, azokat nyom nélkül feloldja. Gyors, hatékony, biztonságos.

A használt anyag nem alkoholos, környezetbarát, állati összetevőktől mentes. Használatával minden területet sterilizál és megtisztít.
Tudományosan bizonyított a következő ágensek ellen:
Sertésinfluenza (H1-N1), MRSA (meticilin rezisztens staphilococcus aureus), C. Difficile (gram pozitív baktérium), spórák, e. coli, szalmonella, norovírus, és egy sor egyéb spóra és vírus.

Ózon

Nagy teljesítményű gépes fertőtlenítést végzünk. A hatóanyag az oxidálást végző ózon, mely több százszor hatékonyabb fertőtlenítő, mint a klór. A vírusokat, baktériumokat, penészgombát, vegyszereket oxidálja, és megszünteti a szag eredetét és a fertőzést. Az oxidálás annyira eredményes, hogy a fertőzést és szagokat okozó mikroorganizmusok, atkák, gombák, bogarak elpusztulnak. A technika eme része a gyors lebomlás miatt „zöld” módszernek minősül, mivel az ózon trioxigénje (O3) maradvány nélkül átalakul oxigén molekulává (O2). A kezelést követően enyhe „égett” szag maradhat, melyet szoláriumokban is érezhetünk.

Hol használnak még ózont? Fogászat, száraz ruhamosás, (ivó)vízfertőtlenítés, gabonaraktárak mag fertőtlenítése, friss élelmiszer tartósítás,

Általában az alkalmazott techológiákról

Fertőtlenítőszereink széles hatás spektrumúak. Baktericid, fungicid, sporocid, virocid, tubercolocid hatásúak, a madárinfluenzára is teszteltek.

Kollégáink szigorúan dokumentáltan kezelik a fertőtlenítőszereket, kiemelt figyelmet fordítva a technológiai időre: hígítási arány és hatás-idő betartására. A higiénés ruha- és kézfertőtlenítés alkalmazása napi gyakorlatban elvárt a cég által biztosított speciális kézfertőtlenítő szerekkel.