Költözés új otthonba

Új lakásba költözés során előfordulhat, hogy számunkra idegen szagok maradványait érzünk – többszöri takarítás ellenére is. Lehet, hogy az előző lakó dohányzott, kisállatokat tartott, vagy nedves, párás volt a lakás belseje.

Padlószőnyeg tisztítás beköltözés előtt

A szagokat a tisztasági festés és a nagytakarítás nem mindig szünteti meg, hiszen a falakba, padlóba beivódott a szagokat kibocsátó vegyület. Ekkor egy gyors szagtalanító kezeléssel elejét vehetjük a későbbi kellemetlenségeknek.

Új otthonba költözve, az előzetes fertőtlenítés és szagtalanítás eltüntetheti az előző lakó kipárolgásait. Technológiánkkal minden mikroorganizmus megsemmisül, egyben megelőzhető a további fertőzés is.

Lakásfelújítás előtt is érdemes elvégezni a helyiség teljes ózonos kezelését, hogy az új festés, tapéta, parketta már a fertőtlenített és az penészmentesített felületre kerüljön. Ezáltal nem csak szép, de higiénikus is lesz az új környezet!

Otthoni fertőtlenítés

Technológiánkkal a fertőtlenítés eljut a lakás vagy a helyiség minden részébe, steril környezetet teremt. Az eljárás rövid ideig tart, és a kezelés technológiai ideje után a helység azonnal használható. A fertőtlenítéssel a látható (penész, stb.) és a láthatatlan kórokozók is elpusztulnak, továbbá megszűnnek szagok forrásai. Cégünk környezetbarát, emberre ártalmatlan fertőtlenítőszert használ, szükség esetén ózonos kiegészítéssel.

Kérje kollégáink szaktanácsait!